Kek Prune Kukus Leen

Kek Prune Kukus Leen

Hari nie sy nak share prune cake resipi yg sy br buat smlm.. resipi asalnye sy dpt dr rest pak amir tapi saya cuba olah & kawinkan balik jadi camni. pd saya mmg cukup moist & tak terlalu manis, rasanya ala2 fruit cake & lepas nie mmg…

Chewy Gooey Yummy Brownies

Chewy Gooey Yummy Brownies

Minggu lepas buat brownies, tak silap Diana dah tepek resepi tu, tapi terpk nak brownies yg more dense, chewy,gooey nya brownies, so lepas 3 kali of testing (yes 3x  dalam 2 hari), alhamdulillah inilah yg Mas dapat altho kalau ada masa rasanya nak try densekan lagi skit (kononlah), brownies ni memang tak…

Kek Durian Dot Dot

Kek Durian Dot Dot

Sumber & Gambar : Deeyana Musim durian dah tiba. Apa lagi demam durian lah jawabnya. Balik jer dari class tadi siang, terus jer mengadun kek. Smlm bonda beli durian tak baper elok sangat. Selain wat tempoyak ngan bubur, teringin lak wat kek durian. Alhamdulillah, keknya pun lembut dan moist. Disebabkan kat dapur…